En onsdag att glömma

Onsdagen var en ledig dag för mig och jag tog ett mycket tidigt tåg och reste mot Göteborg. Sov delar av tågresan men kunde inte riktigt släppa jobbtankar och drog igång datorn. Skulle bara skicka några mejl men det blev så klart mycket mer.

Trots tidig ankomst så fick jag mitt hotellrum direkt. Fint, tyckte jag och satt mig vid skrivbordet och jobbade vidare. Allt gick fel. Fattar inte hur det är möjligt hur allt kan strula på en förmiddag. Till slut gav jag upp. Jag gjorde så gott jag kunde. Jag kan inte trolla. Och jag vill inte spendera hela semestern vid datorn.

Efter sköna promenader på stan, med telefonsamtal och mejlande via telefon, så var jag tillbaka på hotellrummet igen. Jag var så trött. Kroppen var helt slut. Tidig morgon, stress, strul, trista beskyllningar och annat hade tärt på min kropp. Promenaderna var välgörande men det är hårt för kroppen med så hårt underlag som asfalt och kullersten.

Avslutade kvällen med frossa och en febertopp. Somnade tidigt i hopp om att sömn ger hälsa. En dag som jag bara vill glömma.

Annonser

6 thoughts on “En onsdag att glömma

  1. Det där jobbet är störande ibland, speciellt om man är en sån person att man faktiskt bryr sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s