Nackdel med simning

Härom dagen reflekterade jag över simningens fördelar. Idag måste jag konstatera att det finns sidor som inte är riktigt lika attraktiva.

Efter genomförd simning, är det skönt att koppla av en stund i relaxen. Kanske bastubad eller en stund i bubbelpoolen. Sedan ska det tvagas och håret ska tvättas. Allt tar ganska lång tid. Det är väldigt skönt men jag blir alltid lite chockad när jag inser att klockan oftast passerat 21.00 innan jag har hemma. Det blir långa dagar med tanke på att jag ger mig av hemifrån vid sjutiden på morgonen.

En annan aspekt som jag betraktar som nackdel, är hunger. När jag simmar blir jag först kissnödig och måste rusa upp ur badet. När hela avslappnings-, tvätt- och torkproceduren är klar är jag oerhört hungrig. Magen skriker. Ibland frestat jag att äta något redan innan jag kommer hem. Det är ju egentligen inte meningen men jag är så himla hungrig efter ett simpass.

Dock, fördelarna med simning överväger nackdelarna!

7 tankar på “Nackdel med simning

  1. Pingback: Fler fördelar | På Gång

    • Så roligt att du kommenterar ett så gammalt inlägg. Var tvungen att läsa för att se vad det handlar om. Jag håller helt med dig om att man ska tvätta sig innan poolbesök. Däremot, om man vill tvätta sig efteråt eller ej, det tycker jag är upp till var och en att bestämma. Något sådant förbud ser jag ingen anledning till. Personligen tycker jag att det vore otrevligt att inte tvätta sig efter en sådan kraftansträngning och jag vill inte heller gå omkring och lukta illa av klor och annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.