Söndagspromenad

Det var ganska mulet på förmiddagen när jag hade ett akut behov av frisk luft och att få röra lite på benen. Med beslutsamhet gav jag mig ut på en söndagspromenad. Glömde mössan hemma men vantarna värmde gott.

Jag styrde stegen mot Edsviken, jag gillar verkligen att gå längs strandpromenaden där. Men redan i Edsbergs slottspark blev det ett stopp. Noterade att Café Brygghuset hade öppet och jag kikade in. Till min stora förvåning fanns det gott om plats. Jag såg min chans till mysigt fika. I mitt tycke är Brygghuset det mysigaste caféet i Sollentuna. Men det är litet och trångt och sällan som jag fått en plats. Idag var turen min och fikat var jättegott.

Promenerade vidare och så snart jag kom ner till strandpromenaden, bröt solen fram genom molntäcket. Det blev varmt och jag fick ta av mig vantarna och sätta på mig solglasögon. Underbar känsla!

Det enda trista med att gå med näsan mot solen är att man förr eller senare måste vända, i alla fall om man vill hem igen. Det ville jag. Dessutom svider det fortfarande hårt i lungor och luftrör då förkylningen inte vill släppa taget.

Att få dessa stunder i solen är ovärderligt. Det är något att vara tacksam för.

6 tankar på “Söndagspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.