Så snabbt en dag kan gå

Söndagskväll och jag reflekterar över dagen. En bra dag som gått fort. Som vanligt måste jag ställa väckarklockan för att komma upp i tid. Älskar visserligen sovmorgon men jag gillar även att få ta det lugnt på morgonen, dricka kaffe i lugn och ro innan jag måste dra vidare. I morse lyckades jag inte riktigt trots att klockan ringde vid nio-tiden Men å andra sidan hann jag till och med att lägga lite pussel innan jag begav mig ut.

Planen för dagen var ”Livläkarens besök”, en pjäs som spelas på Stadsteatern. För att vara där i god tid före 13.00 så åkte jag hemifrån före tolv. Var inte hemma igen förrän strax före fem. Slår på tv:n och inser att de visar Top Gun. Det kan jag ju inte missa och vips så försvann ett par timmar till.

Nu har jag lagat matlåda och ser fram emot att ägna resten av kvällen framför tv:n. Svt:s dokumentär om Leif GW Persson lockar och därefter Gentlemen & Gangsters. Har visserligen sett filmen Gentlemen men det är spännande att se hur de gjort om den till serie.

Så enkelt kan jag få en dag att flyga.

IMG_3902

 

 

5 tankar på “Så snabbt en dag kan gå

  1. Det är inte alls svårt att få en dag att gå… Jag tycker också jag haft en bra dag, promenerat, snackat med en kompis, läst litet, tagit mig en tupplur mitt på dagen. Planerat inköpslista och litet annat inför en tjejträff jag bjudit in till på torsdag. Tittat på Leif GW Persson, dokumentären… pysslat behövs inte så mycket mer. Drygt 12.000 steg visar stegräknaren på… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.