Söndag och tillfreds

Sitter på jobbet med kaffe och bulle och högar av arbete att ta mig igenom. Det är lugnt och skönt, jag hinner tänka och göra saker ordentligt. Jag trivs även om det går åt bullar för att hålla energin uppe. Jag tar mig igenom uppgift för uppgift och gläds åt mångfalden av ämnen jag har att hantera.

Ibland tar jag en paus. Jag håller på att slutföra en novell. När jag kommer på en lösning på något av novellen problem, så slänger jag mig över den. Det är så enkelt, dokumentet ligger ju i datorn, bara en knapptryckning bort. Samtidigt är det så långt ifrån jobbtänk jag kan komma.

Därtill har jag lagat en kaffemaskin och nu bloggar jag. Det är variationen jag älskar och jag känner stor tacksamhet för förmågan att växla mellan uppgifter, byta fokus och hålla många bollar i luften samtidigt. Det här är jag. En regnig söndag och jag känner mig tillfreds. Bara lite ont i magen som man kan få av en bulle för mycket.

2 tankar på “Söndag och tillfreds

  1. Så skönt att kunna beta av en sak i taget och dessutom hinna sticka emellan med något helt annat. Goda bullar kan man behöva ta till när det är intensivt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.