Kärleksbrev

Mitt andra besök på Göteborgs stadsteater blev lunchteater. Teatern skulle börja kl 12.00 med insläpp en halvtimme innan. Blev lite förvånad när jag kom till teatern ett par minuter över halv tolv men när jag klev in i foajebaren så insåg jag att nästan alla redan satt ner. Noterade även att nästan alla hade vin i glas, vilket tyder på att ingen var stressad att gå tillbaka till jobbet efteråt.

Jag har redan glömt var jag åt. Det var inget större fel på maten, men ingen höjdare. Det var kött, det minns jag, för damen bredvid mig kunde inte äta sitt kött pga senor och fett.

Teatern satte igång och det var en kvinna och en man på scenen som läste brev. Det var en brevväxling som pågick från tidig barndom till övre medelåldern och på så sätt fick vi följa hur deras liv utvecklades. Det fungerade mycket väl. Två levnadsöden på 70 minuter och det var riktigt bra.

Det som var mindre bra var att jag inte såg något. Det var trångt om plats och borden var så placerade att det var väldigt svårt att se. Stolarna var dessutom hårda. Trist tycker jag. Pjäsen ser jag gärna igen. Och jag vill gärna tipsa Radioteatern om den. Däremot blir det inga fler lunchteaterbesök för min del.

4 tankar på “Kärleksbrev

  1. Hej, får jag be dig om att skriva ner vilka platser/vilken plats du hade så vi kan se over sikt-vinklarna. Är värdefull information för oss och vi är ju naturligtvis måna om att alla gästerna skall se scenen och justerar gärna. mvh Ulrika Sonn (skriv som sagt gärna till mig på ulrika.sonn@stadsteatern.goteborg.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.