Hon som älskade honom

IMG_3600(2)Hon som älskade honom av Sara Kadefors får betraktas som en kärlekshistoria, då kärleken och vad kärleken för med en människa är central i hela historien. För mig blev det en sträckläsning för några helger sedan. Det här är ingen sockersöt historia, den är verklig och innehåller intressanta bihandling och är inte alls förutsägbar. Precis sådant som krävs för att jag ska vilja läsa en kärleksroman.

Det handlar om en kvinna som flyr stan och sitt liv och hyr en stuga på landet. Familjen hon hyr av kommer allt närmare och framförallt mannen i familjen. Vänskap och kärlek växer och en mångfald av känslor blommar ut.

Det som jag gillar att det inte enbart är en förutsägbar kärlekshistoria. Det handlar mycket om ansvar, både för sig själv och sina medmänniskor, det handlar om både ljusa och mörka känslor och sidor av livet och om ärlighet. Jag gillar även att det är intressanta samhällsskildringar av den vardag vi lever i.

Välskrivet och lättläst och det var riktigt mysigt att sitta i soffhörnet med filten över sig bara ta in historien. Ibland behöver jag sådana dagar och den här typen av böcker.

 

Boken köpte jag hos Bokus

2 tankar på “Hon som älskade honom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.