Momo eller kampen om tiden

Tycker själv att jag är duktig på att boka teaterbiljetter. Jag hittar genrepspriser och andra erbjudanden och jag vet var jag vill sitta i salongerna. Men ibland blir det fel.

Jag måste har varit blind när jag bokade biljetten till Momo – eller kampen om tiden Kulturhuset Stadsteatern (värdelöst namn, de borde byta). Jag hade en genrepsbiljett till i fredagskväll och under fredagslunchen säger en kollega att det är en barn/familjeföreställning. Det hade gått mig helt förbi. Det går ju på kvällstid, tänkte jag. Men tydligen får barn vara ute på kvällarna för att se teater. Det var verkligen en barnföreställning.

Det som förvånade mig var att jag inte var ensam om att vara där utan barn. Det var oväntat många vuxna som var där utan barn. Dessvärre hjälpte det inte mig. Det här var en föreställning som jag inte har behållning av. Jag gick i pausen. Kan leva med att jag inte vet hur det slutade.

Numera ska jag kolla lite mer noggrant innan jag bokar.

2 tankar på “Momo eller kampen om tiden

    • Så intressant. Jag har inte hört talas om boken. Vill även betona att pjäsen inte alls behöver vara dålig. Det kan jag inte bedöma. Jag är ju knappast målgruppen för denna pjäs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.