Åh vilken galen dag!

Tänk så annorlunda en dag kan vara. En helt galen dag, fylld med oväntade överraskningar.

Efter en jobbig natt kändes det som att jag vaknade trött men feberfri. Ända planen för dagen var pedikyr. Hade egentligen bokat flera kroppsbehandlingar men vågar inte med den förkylning som jag har nu. Tacksam att avbokning var möjligt och att det fanns tid att få fötterna ompysslade. Besökte även att café som ska vara riktigt bra. Men när jag inte känner någon smak så blir fika lite meningslöst. För mig är det galet. Fika är alltid gott, och när jag inte vill ha, ja då är det illa.

Vilade en stund på eftermiddagen innan jag bestämde mig för att gå till Liseberg. Ett besök varje sommar hör till. Tänkte att de var mindre med folk en måndag. Fnissar gott åt mitt totala feltänk. Lotta på Liseberg, lockar ju en viss publik. Och trots att jag inte ser programmet på tv, trots att jag inte har någon röst, så valde jag ändå att stå där och trängas vis ett stängsel. Hade ju inte bokat plats vilket man tydligen gör långt i förväg, men jag hade en hyfsat bra stå plats. Så där stod jag och klappade takten och tycket att det var riktigt skoj. Det var som att jag totalt glömt bort mina löften att aldrig gå på allsång. Riktigt galet!

När jag kom tillbaka till hotellrummet och mina näsdukar, läser jag mina mejl. Blev särskilt nyfiken på ett mejl med rubriken ”Grattis”. Jag, som just nu inte ens orkar gå upp ur sängen, har vunnit en startplats till Lidingö Tjejlopp. Ha, det känns ironiskt. Det känns galet. Det skulle betyda en enorm hårdträning, den som jag visserligen påbörjade men som blev avblåst när febern kom. Och jag tänker på Gundes ord: Ingenting är omöjligt. Kan jag se Lotta på Liseberg, så kan jag säkert springa Tjejmilen. Det är härligt galet!

 

Annons

11 tankar på “Åh vilken galen dag!

  1. Klart du kan. Det bästa är att det inte är något rep som dras. Du kan gå i Abborrbacken och Karins backe och alla andra backar och ändå komma i mål medan alla är kvar 🙂

  2. Pingback: Bekännelse | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.