Sommaren rullar vidare

Sommaren rullar på men jag ligger efter i att lyssna på sommarpratarna, Sommar i P1. Känner stor tacksamhet att kunna lyssna via webben. Helst väljer jag att lyssna utan musik, då går det genast lite snabbare.

Bengt Barons program var ett alldeles vanligt program. Trevligt att lyssna på för stunden men jag minns nästan ingenting av programmet efteråt.

Tom Alandhs program gillade jag jättemycket. Det var välkomponerat, intressant och balanserat och han kan verkligen göra program med stor värme, något jag gärna lyssnar till.

Magnus Falkeheds program tycker jag också mycket om. Även det var välkomponerat, mycket spännande historia, personligt och med fantastisk musik.

Nisse Hellbergs program är hittills det enda som jag har gett upp. Jag kom aldrig in i programmet. Det passade inte mig alls, det fanns inget som fångade mitt intresse.

Edvards Mosers program var bra men jag hade ändå väntat mig något annat. Det var något som saknades. Kanske att jag borde ha lyssnat mer på musiken där.

Karin Volos historia var något som fängslade mig. Hade helt missat henne och hennes bok. Hon har suttit häktad under nästan fyra år för brott hon inte begått. Tyvärr får man inte veta så mycket om bakgrunden men det hon berättade var väldigt intressant.

Kjell Enhagers program var tyvärr inte i min smak. Det var lite för tillrättalagt och positivt. Orkar inte lyssna, då det inte känns riktigt äkta. Andra upplever Volos program på liknande sätt. Det är väl tur att vi kan tycka olika.

Gunilla Röör, tycker jag ju om som skådespelare, så för mig var det något jag gärna lyssnar till. Hade nog förväntat mig ett mer personligt program men jag är glad ända. Det var värt att lyssna på.

Karl-Petter Torwaldsson var befriande ärlig i sitt program. Det var underbart att få höra. Förstår om han har människor med storm, säkerligen lätt att ta honom till sitt hjärta.

Precis som många andra, så älskar jag Marianne Mörcks program. Så glädjefyllt och hon bjuder på sig själv med stor generositet. Hon har äktheten som jag saknar hos vissa andra.

Nu måste jag lyssna vidare.

Annonser

4 thoughts on “Sommaren rullar vidare

  1. Vad bra av dig att du tar dig tid. Jag vill men det blir liksom inte av.
    Bara hört Karin Volos program. Satt och grät i bilen. Provade lyssna på Zara Larsson också, men nej, det gick inte. Lite för ung för mig.

    • Håller med. Jag kämpar på. Kenneth Macartney, Therese Cristiansson, Marianne Mörck, Robin Paulsson och Arkan Asaad är mina favoriter just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s