Semesterplaner

Försöker få till en optimal planering av sommarens semester. Det går inte så bra. Har hittar bra lösningar flera gånger, men så har det kommit in nya begränsningar som gjort att planen föll.

Igår sätt jag nästan hela kvällen och letade efter bra resmål som passade mitt begränsade tidsspann. Hittade några alternativ men inget som är optimalt. Tror till och med att jag drömde om det i natt. Tiden är min största utmaning men självklart spelar även ekonomin en viss roll. Jag vill ha något för pengarna. Ska jag betala mer, så ska det vara något extra.

Just nu går tankarna i banan att om jag inte hittar det optimala, kan jag lika gärna åka tillbaka till några platser där jag varit tidigare men inte riktigt är klar med. Men helst vill jag ju till nya platser. Vill ju även jobba vidare med min lista över platser att besöka. Har ju knappt börjat på den.

Fortsätter att leta och väntar på att den rätta känslan ska infinna sig.

4 tankar på “Semesterplaner

  1. Hoppas att du kommer fram till det optimala beslutet när det gäller semestern. Här är en tur till Irland och Dublin inbokad men något mer skulle inte vara fel. Vi får väl se…

    Ha en bra söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.