Ingen mat – ingen energi

Ibland undrar jag hur jag tänker. Ibland kan jag inte förstå hur jag kan låta energinivåerna sjunka så lågt att jag mår dåligt. Jag kan ta ansvar för mig själv, men ibland blir det fel.

Idag har jag levt på kaffe. Drack kaffe som frukost och stressade runt här hemma. Sedan åkte jag in till stan och tog en kopp förmiddagskaffe på ett favoritfik, nödvändigt för att varva ner. Vidare till jobbet där jag satt hela eftermiddagen. Och det blev en hen del koppar kaffe. Jodå, två riskakor blev det också. Men först framåt fyratiden, kände jag hungern och då var läget akut.

Avslutade och gav mig ut på stan. Hade några ärenden att fixa med. Och det var först då jag kände hur svag jag var i benen. Alldeles matt. Sedan kom svagheten i hela kroppen samtidigt som pulsen steg. Tog mig till en restaurang och fick äntligen mat.

Det tog ett tag innan jag återhämtade mig. Jag inser att jag låtit energinivån sjunka alldeles för långt. Har aldrig tänkt på att det inte är hälsosamt men det blev så tydligt idag. Det blev en läxa och en lärdom. Jag ska inte slarva med maten. Jag behöver lagom mängd energi för att orka. Kaffe är en viktig del i mitt liv. Men jag kan inte leva på kaffe.

2 tankar på “Ingen mat – ingen energi

  1. Hände mig igår också, jag försöker få rätsida på en galopperande magkatarr ! Just nu ligger jag i krig med magen vilket gör att jag inte äter så mycket på dagarna….Det resulterade i vad man kan beteckna som soppatorsk igår inne på Willys ! Jag kände hur kraften formligen försvann det sista jag hade och tur var att jag var o handlade så jag kunde köpa mig något direkt att stoppa kraschen med !! Och ja magen lever sitt egna liv, men jag ska vinna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.