Skrivlust och promenad

Fullt fokus på skrivandet, kan sammanfatta dagen. Jag har suttit vid datorn och skrivit från åtta på morgonen till tre på eftermiddagen. Visst har det slunkit ner några koppar kaffe men koncentrationen på skrivandet har varit stor. Och jag har verkligen trivts med det.

Jag tänker att jag vill lägga mer tid på att skriva. Jag vill fortsätta att utvecklas, jag har så mycket mer att skriva och jag tycker att det är läsvärt. Det känns både lätt och rätt att koncentrera mig på skrivandet. Det kändes så tydligt idag.

Att jag avbröt skrivande berodde på ett planerat yogapass och ett behov att hinna till en brevlåda innan tömning. Till brevlådan hann jag men då pendeltågsproblem drog ut på restiden så uteblev chansen att nå yogapasset i tid. Det fick bli en långpromenad istället. Det finns ju så många vackra promenader i Stockholm och ikväll promenerade jag längs Klara sjö, Kungholmsstrand och Karlberg slott.

Att promenera längs joggingstråk ger inspiration. Alla färgglada löpare sprider sin löparglädje, det ser lätt och kul ut. Känner att det snart är dags för mig att snöra på mig joggingskorna. Mina raska promenader är en bra start. Känner mig redo för en aktiv vår.

2 tankar på “Skrivlust och promenad

  1. Att promenera kan vara lika skönt för själen som yoga. OM du inte tänkt gå på någon Bikram- eller poweryoga förstås! 🙂
    Att utvecklas tar tid och jag önskar jag kunde vara hemma mer än jag jobbar på jobbet. Ett kreativt jobb att utföra där jag bor vore drömmen.

    • Ja, promenaderna ger nästan mer än yoga mentalt sett. Mina promenader är viktigt för mig, även om jag tröttnar ibland. Nu är jag nog på väg in i en promenadperiod igen.

      Jag har alltid sagt att jag inte kan tänka mig skrivandet som jobb. Nu börjar jag undra. Kanske att det finns någon bra kombination som kan fungera någon gång i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.