Frusen efter bastu och massage

Sitter och kurar i soffan. Känner mig frusen. Vill gärna vira filten om mig. Skönt att få sitta och mysa.

En stressig förmiddag övergick i en ovanligt lugn eftermiddag. Jag har suttit i en IR-bastu och svettats riktigt ordentligt och efter den fick jag lymfmassage. Behöver ta hand om mig själv ibland. Och det här är välgörande behandlingar som påverkar kroppen rejält,  så tröttheten och frusenheten hör säkert till.

Önskar att både bastu och lymfmassage fanns närmre mitt hem. Resan till och från behandlingen var stressig med tåg som inte kom, anslutningar som inte passade och tåg som stängde dörrarna mitt framför näsan. Hade varit mycket skönare om jag kunna gå till och från behandlingen i lugn och ro. Nästa gång kommer jag antagligen att ta bilen. Tycker inte om att behöva göra sådan val men så blir det när jag inte kan lita på SL.

Dagens misstag var att jag försov mig, därav den stressiga förmiddagen. Försökte hinna till ett yogapass men det gick inte och sådant gör mig riktigt sur. Hann inte heller avboka i tid vilket gör mig än mer irriterad. Trist om ingen annan tog platsen. Nu funderar jag på om jag ska ta igen den förlorade yogan. Eller så sitter jag kvar här i soffan under min filt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.