Nya lärdomar

Börjar sakta komma tillbaka till klarhet igen. Sitter och reflekterar och inser att jag nog har en del att lära av helgen. Men vad?

Vaknade vid femtiden i natt av att jag frös något så fruktansvärt. Dubbla duntäcken ville inte hjälpa. Förnekade möjliga orsaker. När det var dags att få upp, kollade jag min kroppstemperatur och febern var ett faktum. Kände mig riktigt risig. Och så har resten av dagen varit. Kroppen ur funktion på flera sätt.

Nu på kvällen börjar kroppen komma tillbaka till ett mer normalt tillstånd igen. Aptiten har återkommit, jag har till och med ätit och jag kan tänka klart. Och jag tänker att det möjligen var massagen, eller kanske yogan, som satt fart på allt. Att jag kanske hade något i kroppen som slumrat och som ny väckts och satt fart. Eller så har jag bara otur.

Och otur känns det som. Kan inte tänka mig sämre vecka att inte må bra. Detta passar mig inte alls, gör mig bara stressad. Försöker tänka att jag inte kan påverka, bara hantera. Så det försöker jag göra. Men innerst inne så vill jag kunna lära mig något av detta, att aldrig mer hamna här, aldrig mer bli sjuk. Det skulle jag vilja.

Annons

8 tankar på “Nya lärdomar

  1. Vet ju inte vad som ligger och väntar på dig kommande vecka, men förstår känslan. Tror ändå att du tänker helt rätt. Denna vecka handlar om att ”hantera”…på bästa sätt.

    Långsiktigt kanske behövs andra tankar. Tror att du innerst inne vet vad…

    Krya på dig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.