Ömhet

Känner en viss ömhet i kroppen. I torsdags fick jag 30 minuters massage och det var upplevelse över det vanliga. Massören var så oerhört engagerade och använda all sin kunskap. Hon kände av kroppen, drog och kände och fokuserade på helheten, inte bara musklerna.

Förutom vanlig massage, pratade hon mycket om energiflöden och lymfflöden. Hon ställde massor av frågor om hur kroppen fungerar och reagerar och med all information gav hon sig på kroppen. Hon var stark och hårdhänt vilket var nödvändigt. Hon var även generös med goda råd. Hon gav mig även en del övningar som jag ska göra hemma och hon visade att jag behöver vara mer kraftfull i min egenbehandling för att det ska ge resultat.

Visst känns kroppen lite mör, men jag ser verkligen fram emot  nästa besök. Och kanske att jag ska boka fler. Ska låta kroppen få återhämta sig först. Och träna på mina nya övningar.

Annons

5 tankar på “Ömhet

  1. Det låter fantastiskt och något som även jag skulle behöva. Ska genast leta efter en bra massör här i Uppsalatrakten. Tack för inspirationen!

  2. Pingback: Knådning | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.