Fredagstrött

Sitter i fåtöljen och väntar på att isen i frysen ska smälta. Tyckte att det var en strålande idé att frosta av frysen ikväll men glömde som vanligt av hur lång tid det tar. Det är en lång och otålig väntan.

Den gångna arbetsveckan har känts lång. En vecka fylld med möten, problemlösning och ännu fler möten har tagit mer energi än det gett mig. Jag känner mig helt slutkörd där jag sitter nu och skulle helst vilja gå och lägga mig. Men jag lämnar inte ett påbörjat arbete. Det skulle vara emot min natur.

Veckan har även inneburit många överraskningar. Jag har träffat många före detta kollegor, varav många som jag inte sett på många år. Glada återseenden som påmint oss om hur fort tiden gått.

Det är en alldeles särskilt trötthet så här på fredagskvällen. Så lik alla andra fredagskvällar. Så lätt att somna i soffan. Så skönt att ha en sovmorgon att se fram emot. Så mycket fredagskänsla.

8 tankar på “Fredagstrött

  1. Visst är fredagen skön då man har två hela lediga dagar att se fram emot. Ja, alla har ju inte det, men jag råkar ha. Inga tider att passa, förutom frissan men det är ju bara kul. Sedan har man en massa att göra hemma, hushållssysslor, men dem tar jag i lugn takt.
    Lördagskram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.