Bonuscheckar

Ikväll tog Svt:s program Plus upp frågan om hur klokt, eller snarare oklokt det är med bonuscheckar. Ett inslag jag varmt rekommenderar. Plus ifrågasätter om det är rimligt att behöva visa upp papperslappar och de tar även upp förslaget att låta konsumenterna få bonusen direkt tex på kortet.

I min vardag är detta ett irritationsmoment. Jag handlar ofta på Ica och får med ojämna mellanrum bonus. Bonusen kommer på papperslappar med alldeles för kort varaktighet. Jag glömmer lapparna och när jag hittar dem är de inte längre giltiga. Det är så oerhört irriterande och jag känner mig lurad. Det känns väldigt omodernt och slöseri med papper. Jag har skrivit till Ica om detta men det har inte lett till någon ändring.

Nu hoppas jag att Plus inslag ger bättre effekt än mitt brev. Det är verkligen inte okey att lura kunderna på bonus. Det är enbart irriterande, gammeldags och tärande på humör och miljö.

5 tankar på “Bonuscheckar

    • Det får gärna tjäna pengar om de ger bra service och står för ett bra utbud. Men att ge mig bonus på ett svårtillgängligt sätt – det är inte schysst – det bör man inte få tjäna pengar på.

  1. Pingback: Gruppdiskussion | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.