Fredagsfirande

Det har känt som en väldigt lång fredag idag. Sprängande huvudvärk har präglat hela dagen och det påverkar hela mina hälsa; mage, syn, glädje. Har haft svårt att koncentrera mig, svårt att få något avancerat genomfört.

Till dagens höjdpunkter hör firande. Ett luciafirande på jobbet är en fin tradition. Skönsång, glögg, lussebulle och pepparkaka smakade riktigt gott. Det är stämningsfullt och för mig som älskar traditioner betyder det mycket att vi bevarar kulturen.

En annan tradition som jag hann med i dag var att julfika på NK. Det skänker mig glädje och ro att sitta franska caféet och se all juldekoration, alla människor med påsar i händerna och bara känna in stämningen. Ett sådant besök hör till december och det känns lika viktigt varje gång.

Kvällen är inte slut än men snart kommer jag att snubbla ner i sängen ändå. Huvudvärken vill inte ge med sig och nu ska den sovas bort. Imorgon väntar nya äventyr.

4 tankar på “Fredagsfirande

  1. Tråkigt när huvudvärk lägger sordin på trevliga saker men starkt jobbat att du gick o julfikade! Det är fint med personliga traditioner som man skapar sjv – får oxå lust att åka dit… Hoppas huvudvärken gått över! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.