Skäms TV4

Sitter framför i soffan med datorn i knäet och har teven på i bakgrunden. TV4:s Nyhetsmorgon ger mig många trevliga inslag. Och ett riktigt bottennapp.

Det finns en bokpanel som ger boktips. Tyvärr inte i samma klass som Svt:s program men det brukar vara trevligt ändå. Men idag var det katastrof. Det var flamsigt och mycket oprofessionellt. Det handlade mer om panelens resa, drinkar och interna skämt. Böckerna kom lite i skymundan.

Det är här inte värdigt. Jag kommer aldrig mer att känna förtroende för denna panel. Och jag tycker att det är så onödigt. Det finns massor av kompetenta boktipsare. Det finns oerhört många engagerade bokläsare som kan tipsa. Det finns jättemånga fantastiska bokbloggar och bokbloggare som kan böcker. Det finns ingen anledning att ha en flamsig panel. Bättre att avstå än att ha så låg kvalitet.

Jag har redan skrivit till TV4 och jag hoppas verkligen att de tar till sig av kritiken. Hoppas att fler hör av sig, det finns ingen anledning att vara nöjd med detta. Det behövs en förändring, en utveckling. Här har TV4 en chans att göra något nytt. De har en chans att visa att de vågar.

4 tankar på “Skäms TV4

  1. Ja, där och då bytte jag kanal. Så himla oproffsigt. Jag tycker dessutom att det var dåligt att de inte ens kunde ge andra tips på skräckböcker än de som de faktiskt nyss läst. Så dåligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.