Med tankarna på annat håll

Ibland är jag så uppe i det jag engageras i att jag kan glömma tid och rum. Nu är jag inne i en sådan period.

I torsdags när jag skulle åka hem från jobbet, klev jag på fel tåg. Jag vet inte hur jag tänkte men efter ett tag insåg jag att omgivningen utanför tåget såg lite annat ut. Och jag blev förstås väldigt fundersam när tåget stannade vid en station där jag inte förväntat mig att vara. Nåväl, det var bara att kliva av, ta tåget tillbaka och sedan byta till rätt tåg. Jag förlorade 45 minuter av mitt liv men det skadar mig inte på något sätt. Ingen annan heller.

Ikväll upptäckte jag att jag missat ett pass hos Friskis & Svettis. Jag var inte ens medveten om att jag bokat det. Tidigare fanns en bokningsapp som gjorde att jag alltid hade koll på mina bokningar. Nu är den borta och jag har inte hittat nya rutiner. Jag hade inte noterat det i kalendern eller på annat sätt planerat för att delta. Ett mänskligt fel, kan jag tycka. Men det här stör mig. Tänk om något annan velat ha platsen. Det är inte schysst. Det är helt okey att göra misstag som enbart går ut över mig själv. Men när det påverkar andra, då känns det ganska ruttet.

Jag är dock mycket medveten om att jag inte kan göra något ogjort. Jag kan bara be om ursäkt, verkligen mena det och lära av mina misstag. Så det gör jag. Förlåt mig Friskis. Jag ska alltid skriva upp de pass jag bokar.

4_ko

4 tankar på “Med tankarna på annat håll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.