Brunkebergs bageri

Efter flera försök lyckades jag idag nå Brunkebergs bageri på Regeringsgatan när det var öppet. Jag behövde gott fika och en avkopplande miljö.

Brödet är ju fantastiskt gott, kan inte säga annat. Även kaffe smakade toppen. Men denna regniga lördag var utbudet begränsat, förmodligen eftersom butiken stänger tidigt på lördagar och har stängt på söndagar. Jag har ju besökt deras bageri i Vasastan och där är utbudet betydligt mer frodigt och frestande.

Det finns få sittplatser, typ tre bord uppe på ett loft, så man behöver lite tur för att få plats. Det hade jag. Det var lugnt och skönt med undantag för en väldigt liten bebis som var väldigt hungrig. Ju mer barnet skrek desto mer stressad blev mamman, då istället för amma klart rusade mamman iväg med barnet. Hon ville inte skrämma oss andra. Nja, så avkopplande var det kanske inte men det hade ändå känts bättre om barnet fått mat Mamman må ha tänkt på oss gäster men hade även bråttom för att möta sina väninnor. Mer fokus på barnet hade sannolikt varit än bättre prioritering än latte och bullar.

Nåväl, jag fick till en bra inledning på novell, när jag satt där och skrev och nu är jag inspirerad att skriva vidare. Har en lång kväll att se fram emot.

2 tankar på “Brunkebergs bageri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.