Säkra hösttecken

Det är sommar. Det sa en meteorolog på tv igår. Jag litar på henne och njuter av sommaren. Dock så har jag idag upptäckt två säkra hösttecken.

Det började i morse. Det var dags att leta fram strumpbyxor. Jag har visserligen haft det några dagar nu, men i morse fick jag leta mycket. Jag fick dra på mig sju par strumpbyxor, varav sex fick dras av pga av hål. Förra säsongens strumpor är så slitna och sköra att det är dags att köpa nya för säsongen. Och det är ett säkert tecken på att hösten nalkas.

En annan upptäckt är att semesterlunken är borta. Jag är fortfarande avslappnad, harmonisk och full av energi. Jag har massor av idéer och inspiration att förverkliga  dem. Första tiden efter semester har jag ändå haft vett att gå hem tid från jobbet, använda fritiden till att roa mig. Nu slänger jag mig över ett projekt och njuter av det. När jag tittade upp ikväll, satt jag ensam kvar på kontoret och det var mörkt både inne och ute. Jag hade missat min träning och kom hem alldeles för sent. Jag blev så uppslukad att jag glömt både tid och rum. Och det är ett säkert tecken på att hösten nalkas.

Jag är en höstmänniska och startar gärna hösten i förtid. Men än är det sommar. Några dagar till ska jag njuta av sommaren. Tecken om kommande höst, det ser jag som aptitretare.

3

1 tanke på “Säkra hösttecken

  1. Pingback: Fler tecken på höst | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.