Fortsatt Friskis

Minst en gång per år funderar jag över hur min träning ska se ut framöver. I samband med att mitt träningskort är på väg att löpa ut, så gör jag en lite utvärdering och en marknadsundersökning. Framförallt funderar jag över eventuella förändringar och nya behov hos mig själv.

Ikväll har jag bestämt mig. Jag kommer att fortsätta att träna hos Friskis&Svettis och kommer att förlänga mitt träningskort i ytterligare ett år. För att kunna variera med simning, har jag även bestämt mig för ett klippkort till simhallen. Efter 10 gånger i simhallen, bör jag veta om jag vill fortsätta med simningen eller ej. Nästa avstämning sker vid årsskiftet.

Nu när jag har dessa förutsättningar, kan jag ta nästa steg och formulera bra och tydliga mål för träningen. Därefter ska jag besluta om ett motiverande belöningssystem vid måluppfyllelse. Steg för steg tar jag mig an en ny träningssäsong. Förväntansfull och skadefri!

2 tankar på “Fortsatt Friskis

  1. Jag avslutade mitt medlemskap på Sportlife i våras med förhoppning att komma igång med någon annan fysisk aktivitet…men hittar inte motivationen. Är en latmask som bara cyklar till jobbet(10 min…) och tar promenader, om jag får med något trevligt sällskap. Du verkar hurtig! Hur kommer jag igång??

    • Det är en kamp. Jag använder alla knep för att hålla mig igång, försöker hitta glädjen i det. För mig är variationen viktigast, annars tröttnar jag. Trevligt sällskap underlättar. Min starkaste motivation är att jag vill hålla mig frisk. Det är så många som råkar ut för allt möjligt, och det kommer med åren. Jag vill ha bästa förutsättningar för att fortsätta må gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.