Stökig lördag

Sitter med en kopp kaffe och försöker slappna av en stund. Det är visserligen lördag men det är mycket som ska fixas med. Tvätt, städning och framförallt att packa.

Jag har ett litet äventyr framför mig. Jag ska ge mig ut på en vandring som kommer att ta flera dagar. Och jag försöker packa klokt, få med mig allt jag behöver och mer inte mer än ryggsäcken rymmer och jag orkar bära. Det innebär att jag packar ner, ångrar mig, packa upp och packar om. Väl medveten om att jag vald en liten ryggsäck. Har övervägt en storlek större men löste det hela med att istället fixa en mindre sovsäck. Nu hoppas jag att allt får plats.

Oklart om det är förväntan eller nervositet, men det är en pirrande, spirande känsla i hela kroppen. Jag kollar väderprognoser och beräknar hur maten ska räcka. Men egentligen är jag lugn att allt ska ordna sig, det är ju egentligen bara finjusteringar jag ägnar mig åt idag. Jag längtar. Men första var det ju en del tvätt, städning och packning att ta hand om. Måste nog ha en påtår först!

2 tankar på “Stökig lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.