Känner mig som en drottning

Med en stor, svalkande smoothie sitter jag på balkongen och pustar. En 70-minutersrunda jogging är avklarad och jag är värd varje vitamin som smoothien bjuder på. Rundan överträffande mina förväntningar, eller mer korrekt- jag överträffade mina egna förväntningar på mig själv. Jag känner mig som en drottning.

Joggingen går sakta men stabilt. Kvällen kändes hyfsat sval och det är en fröjd att lunka fram i sommargrönskan. Törsten var största utmaningen. Jag svettades värre än någonsin och det kommer att krävas en del vatten för att fylla på kroppen igen. Men det kan jag lära av. Senare. Nu ska jag bara sitta här på balkongen, dricka vatten och smoothie och bara njuta. Och känna mig som en drottning.

6 tankar på “Känner mig som en drottning

  1. Hejja hejja! Tog också en runda nu på kvällen. Sitter nu framför datorn med min usb-fläkt på högsta fart… Hmm.. en smoothie sa du.. ska gå och se vad kylen har att erbjuda.
    Ha en bra vecka!

    • Tack! Nu är det slutspurt inför semester. Och det har visat sig att min kyl är en ganska bra smoothie-källa, finns nästan alltid lite trött frukt eller några bär i frysen. Jag kommer nog bli en smoothie-mästare innan sommaren är över. Ingefära är min grej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.