Dojorna för IW

Det kändes som ett mycket kärt återseende att kliva in hos Friskis&Svettis City ikväll. Jag är ju ett rätt trogen besökare men nu är det säkert en månad sedan jag var där. Indoor Walking Intervall stod på schemat och jag var laddad.

Överraskande många medmotionärer denna soliga kväll. Kanske skulle vi må gott av att vara ute men samtidigt får träningen oss att må bra. Passets upplägg och ledarens tillrop gör något med mig. Jag tar i. Dagens ledare är jag inte van vid, så passet var nytt för mig. Och svettigt. Det var varmt och jag har tydligt lärt min kropp att börja svettas direkt. Viktigast av allt är att det kändes bra. Jag behöver inte vara orolig längre för att jag inte ska orka. Konditionen är inte längre usel. Jag vågar ta i mer.

De nya skorna fungerade alldeles utmärkt. De är lite stort för att få plats för både tjockare stumpor och svullna fötter och det är bra under IW-passen. Det är lätt hänt att fötterna domnar eller pirrar. Med dessa skor kommer jag att kunna träna hårt, det känns, det är stabila och ger stöd. Och de är dessutom väldigt sköna.

P1010702(1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.