Dubbelblöt

Alldeles för trött i morse för att det skulle vara aktuellt med simning. Därav ägnades delar av eftermiddagen åt snabbkoll på vädret för att se hur kvällsutsikterna såg ut. Jag hade med mig badkläder och yogakläder och hade tänkt mig ett utomhuspass Flex i Rålambshovsparken som alternativ till simningen. När väderprognosen såg som blötast ut, bokade jag ett yoga-pass för att ha fler alternativ.

Med alla dessa alternativ borde det vara lätt att välja rätt. Flexpasset ströks eftersom jag inte gillar att träna i blött gräs pga halkrisken. Men simningen lockade. Jag var så simsugen att jag övertygade mig själv om att regnet snabbt skulle dra förbi.

Kanske hade jag inte helt fel, men långt ifrån rätt. Jag blev genomblöt på vägen till simbassängen. Väl nere i vattnet tilltog regnet. Inget nöje direkt men jag ville å andra sidan inte kliva upp i ovädret. Efter ett tag lugnade vädret ner sig och när det vara dags att gå upp ur bassängen, sken solen igen. Kallt men ändå kvällssol.

Motion blev det och även om jag var blöt både, under och efter simningen. Bara insidan som behöver mer vatten, så det fyller jag på med nu.

9 tankar på “Dubbelblöt

  1. Vatten, det livsviktiga vattnet är härligt. Jag har längtat efter det vatten som kommer ovanifrån och igår kväll kom det äntligen. Nu längtar jag efter vattnet som finns i sjön inte långt ifrån mig.
    Du ska kanske ha något vattnigt som din signaturbild?! 🙂

  2. Fniss! Så skönt med en simtur. Bra att fylla på med vatten efter oxå. Jag brukar ha med mig en flaska undertiden. Blir så torr i munnen 😀 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.