Joggingskor eller cykel?

P1000683(1)Sedan en kort tid tillbaka funderar jag på att köpa ett par nya joggingskor. Mina är egentligen inte utslitna men jag har fått för mig att jag behöver ett par att variera med. Jag tror att det ska bli roligare med ett annat par än mina Ukraina-färgade.

Sedan en något längre tid tillbaka har jag funderat på att skaffa cykel. Jag tror tyvärr att det började redan för ett år sedan även om jag inte tänker på det varje dag. Jag har gjort en del efterforskningar. Jag har 16 km till jobbet. Det är möjligt att cykla dit men kanske inte varje dag om jag ska orka med annat. Jag älskar att vara ute på Järvafältet och där finns massor av fina cykelvägar. På sparkontot finns pengar avsatta för en cykel. Nu gäller det bara att välja.

I lördags försökte jag ta mig an dessa små drömmar. Letade skor men hittade inga jag gillade. Jag vet ungefär vad jag vill ha och är inte så beroende av försäljare men uppmärksam på om de försöker lura på mig något som inte passar mig. När det gäller cykel är jag betydligt mer beroende av en trovärdig försäljare. Jag kan inget om cyklar.

Nu blev det varken det ena eller det andra. Och jag har fortfarande en fråga kvar att besvara: När ska jag hinna med att använda dessa grejer? Magkänslan säger dock att det enbart är en tidsfråga innan både finns i min ägo. Ibland behöver man inte välja.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.