Indoor när man längtar Outdoor

P1010561I måndags var eftermiddagen sommarljuvlig men jag ändå gick jag målmedvetet till Friskis& Svettis för att köra ett pass intervallträning Indoor Walking. Det kändes mycket tveksamt att det verkligen var vettigt att vara inne en sådan underbar kväll när andra satt ute och njöt. Men jag behövde träningen och klev upp på Walkern. Foten fick lite stöd eftersom jag fortfarande känner av stukningen från i våras. Och sedan blev det fart på benen.

Blev återigen påmind om hur kul jag tycker att det är. Ett välkomponerat pass, bra musik och massor av energi trots att vi var ganska få motionärer denna gång. Jag kunde ta ut mig rejält, precis som jag behöver. Men efter passet kom ett visst mått av förtvivlan. Vårterminen tar slut och under sommaren är det ett mer begränsat schema Hur ska jag klara mig?

P1010559Turligt nog behöver jag inte vänta hela sommaren. Redan i lördags var det dags att offra sovmorgonen för ett IW-pass. Det var lugnt i gymmet men vi blev ett bra gäng som stod och svettades och kämpade. Jag är så glad för varje gång jag känner att det går lättare trots att jag lägger på mer motstånd. Jag är så tacksam för att jag orkar mer. Just denna lördag hade jag Elvis. Kände att helgen inte kunde börja bättre!

4 tankar på “Indoor när man längtar Outdoor

  1. Jag har aldrig testat för det saknas på F&S i Farsta och det känns långt att åka in till stan men du får det att låta som om det är värt det!

    • Ja! Oftast väljer jag plats efter var jag vill stå i lokalen men ibland är det kul att välja någon rockstjärna som man kan relatera till på ett eller annat sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.