Vårtrötthet

Maj månad, så här långt, ser ut att bli en riktigt usel träningsmånad. För mycket kvällsaktiviteter, stress, grubblande tankar och alldeles för mycket trötthet gör livet grått. Ju mer jag sover, desto mindre hinner jag göra mig pigg. Det är lite trist.

Har nog råkat kalla det dör vårtrötthet men det är inte sant. Det ordet är redan upptaget av en mer djupare diagnos så illa är det inte. Jag är bara väldigt, väldigt trött och det på verkar mitt liv. Nu under våren.

Jag sover gott men jag behöver sova mer än jag har tid med. I helgen har jag sovit 12-13 timmar per natt. Det är svårt att få in i vardagen. Och när jag idag vaknade strax efter 13-tiden, har ju redan en stor del av den ljusa delen av dagen gått. Det dröjde ända till tretiden innan jag hann ut på långpromenad. När jag kom hem var det nästan kväll. Hinner inte mycket en sådan dag och jag hinner absolut inte till Friskis & Svettis.

Nu har jag övergett tankarna på att kämpa mig till pigghet. Jag tror nog att det kommer med tiden. Jag kan inte stressa mig till mer energi. Energin får komma på andra sätt.

8 tankar på “Vårtrötthet

  1. Du har väl inte någon allergi, som inte gett sig riktigt till känna? När min pollenallergi vaknar till liv, numera på ett lugnt sätt, kan jag bli trött.
    Vi tar nya tag nu, du och jag. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.