Pyssel och promenad

Det är mycket som man ska hinna med när man är ledig. Idag har varit en sådan pysseldag. Började med att försöka skicka ett paket, det har tagit hela dagen. Det är inte lätt att hitta rätt storlek på påse, rätt frimärken, en brevlåda som inte är tömd alternativt ett inlämningsställe som är öppet. Under mina irrfärder har jag även hunnit med ett stort antal stopp för olika ärenden.

Den här helgen är det konstronda i Sollentuna. Ett stort antal konstnärer öppnar sina hem och visar sina alster. Det finns även en samlingsutställning vid Bergendal och den passade jag på att besöka. Varje konstnär ställer ut ett verk där. Det betyder att jag fick se allt och kunde avgöra vem jag ville besöka. Nu har jag besökt nästan alla konstnärer eftersom jag har varit en trogen besökare i många år.

Det blev många butiker men lite shopping idag. Möbelbutiker och cykelaffärer fick besök av mig idag men jag var knappast ensam där. Jag vill gärna ha en bra cykel men då behöver jag först en bra försäljare som har tid för mig. Det var inte en sådan dag idag. Det hela slutade med att jag köpte ett antal månadsmagasin och veckotidningar och åkte hem och drack mitt kaffe hemma i fåtöljen. Jag orkar inte trängas med folk.

Men en söndag är ju inte komplett utan en promenad och det var alldeles ljuvlig att promenera i den sena eftermiddagen. Det är kyligt men fågelkvittret är bedårande och doften av nytända grillar är hemtrevlig. Våren är här. Gångvägarna är sopade. Och jag längtar efter jogging.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.