En bra vecka

Har legat på soffan och känt mig vuxen. Det är fredagskväll och jag kom hem i hyfsad tid från jobbet. Efter lite fika, fixande och trixande, fick jag lägga mig på soffan med en pocketbok i handen med en skål gröna oliver som inbjudande tilltugg. Det var så skönt, riktigt skönt.

När jag låg där försökte känna efter stelhet i benen. Gårdagens Indoor Walking-pass var tufft. Jag jobbade med tyngre motstånd än jag brukar, vilket tyder på att det händer något med träningen. Och nu i efterhand känns det bara bra. Träningen har blivit både lustfylld och välgörande. Numera ser jag verkligen fram emot nästa pass. Det är bra. Riktigt bra.

P1000878(3)Stunden på soffan var även tid att reflektera över veckan som hittills varit mycket bra. Jag har fått mycket gjort på jobbet, tränat min planerade pass, haft en kväll för avkoppling och även hunnit med ett teaterbesök. Jag har sovit gott och ätit bra mat. Det finns mycket att glädjas över och balansen i livet känns bra. Och nu har jag hela helgen framför mig. Veckan ska avslutas lika bra som den börjat.

 

 

2 tankar på “En bra vecka

    • Hoppas att det kommer även till Sollentuna. Jag tycker att det är toppen att alla kan vara med. Vi kan träna tillsammans trots olika förutsättningar. Jag som inte har någon koordination gillar ju träningsformer där man kan gneta på ordentligt. På IW-passen kan jag verkligen utmana mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.