Stöd i utveckling

Att skriva är viktigt för mig och nu under hösten har det känts än mer viktigt än tidigare. Jag är mer motiverad att skriva noveller, längtar efter att skriva klart två romanprojekt och framförallt redo att satsa mer på mitt skrivande.

Att läsa mycket är viktigt. Jag läser främst samtida författare men jag försöker läsa olika författare, genrer, stilar för att ta intryck och lära mig. Att gå en skrivkurs är ett annat bra sätt att utveckla sig på. Det har jag gjort många gånger och kommer säkerligen att göra igen. Dock inte denna höst. Kursen tar tid och nu behöver jag tiden till själva skrivandet.

För att öka produktiviteten och effektiviten testar jag nu att ta hjälp av en coach. Det är ingen skrivcoach utan en person som jobbar mycket med personlig utveckling. Det är spännande. Vi har djupa samtal om vad som kan vara mina hinder och hur jag kan använda mina egna egenskaper på ett nytt sätt. Jag vet ännu inte vad detta kommer att leda till men än så länge så känns det givande. Jag har kommit på flera knep till att hitta mer regelbundenhet i skrivandet samt att undvika vissa fallgropar där jag brukar tappa bort mig.

Det känns skönt att det finns hjälp att tillgå. Det är egentligen upp till mig, hur mycket stöd jag är mottaglig för. Jag måste hitta en balans mellan eget kreativt skapande och öppenhet för andras inblandning. Jag provar mig fram och det går riktigt bra. Skyndar långsamt. Steg för steg. Jag är på Gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.