Badlektyr

Det händer att jag hamnar i diskussionen huruvida det går bra att läsa flera böcker parallellt. Vissa läser en bok i taget, andra kan hålla igång flera böcker samtidigt. Jag tillhör den sistnämnda kategorin. För mig är det lika naturligt som att andra följer flera tv-serier eller att jag kan ha olika dialoger igång med olika vänner.

Det som möjligen är lite mer ovanligt är att jag har badlektyr. Vid badkaret ligger en pocket-bok. Jag läser några sidor vid varje bad. Tyvärr badar jag ganska sällan så jag har hållit på några år med samma bok. Nu är jag drygt halvvägs in i boken. Den är dessutom gravt fuktskadad. Men läsvärd. Jag kommer att fortsätta till dess att jag vet hur det slutar. Blev riktigt inspirerad under kvällens avkoppling i karet. Hoppas på en lång vinter med mycket tid för långa bad.

4 tankar på “Badlektyr

  1. Å’ lyllo dig som har badkar! Jag har ständigt ett par böcker på gång, mitt humör bestämmer sedan vilken jag läser – jag älskar mina böcker & läsandet! Vore kul om du gav lite boktips. ha de’ bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.