Att träna bort förkylning

Den här veckan har en lite förkylning bott och grott inom mig. Med beslutsamhet gick jag in för idén att driva bort den. Började med jympa, sedan massage och därefter ett tuffare Indoor Walkingpass. Till att börja med trodde jag på idén, att svettas ut virus.

Min tro var att jympa antingen skulle göra mig helt frisk eller rejält sämre men det blev inte så stor skillnad. Massagen satte fart och förkylningen ändrade karaktär och jag kände inte lägre igen dig. Halsont kom och gick och halsen kändes tjock. Efter en vilodag satsade jag på tuffare konditionsträning och det gick alldeles utmärkt. Inga problem med ork eller andning. Då. Men aj, aj, dagen efter kändes det inte lika bra.

Igår var ledig dag och nu är det helg. Jag är sliten, det är jobbigt att andras, jag rosslar och snorar. Jag ser solskenet men orkar ingen längre promenad. Kan inte förstå att det enda jag lyckats med är att skjuta upp förkylningen till min lediga tid. Nej, den där idén att träna bort och svettas ut sjukdom – den ska bort.

Man lär av livet.

1_Himmel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.