IW på olika sätt

Började veckan med ett av vårens favoritpass, ett Indoor Walking bas-pass med en ledare som betytt mycket för mig. Nu var det länge sedan jag besökte hennes pass så det kändes som viktigt i flera bemärkelser med träningen. Jag fick träna vilket är kul och bra. Jag fick känna att träningen har gett stort resultat, det här var busenkelt jämfört med hur det kändes i vintras. Jag fick även ge av min energi till ledaren som efteråt sa att hon kände sig stärkt av att se stammisar i motionsgruppen. Träningen betyder så mycket, på så många olika sätt.

Idag var jag på ett annat Indoor Walking-pass, intervallträning. På detta pass måste jag ge allt jag har och lite till. Jag vet inte riktigt hur det går till men det fungerar. Just i kväll hade jag fel kläder och fel skor, vilket tog lite för mycket av min uppmärksamhet. På något sätt kändes det som att jag stod lite snett och gled av fotplattan och det var inte så bekvämt. Men det blir träning ändå och den är effektiv.

Samma form av träning, men ändå så väldigt olika. Och ledaren är mycket central i detta. Ledarens upplägg av passet, musiken och peppandet är det som får mig att kämpa, att ta i och att överträffa mig själv. Varje ledare är unik och jag är tacksam över att ha så många favorit-ledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.