Onödiga kommentarer

Som så många andra har jag fått upp ögonen för Missing People, organisationen som på frivillig basis hjälper till att söka efter försvunna människor. Jag har själv aldrig varit aktiv vid någon skallgång men jag följer dem via Facebook och ibland sprider jag informationen vidare.

Vid efterlysningar på Facebook uppmanas man att hålla nere antal kommentarer samt vara aktsam i hur man formulerar sig. Ändå är kommentarerna många och tonen kan vara hård. Jag förstår inte varför. Missing People är endast till för att hjälpa, det är inget debattforum. Jag kan inte se ett enda skäl till att inte följa uppmaningen. Jag kan inte förstå hur man kan riskera att såra anhöriga som befinner sig i en så utsatt situation.

För mig är medmänsklighet viktigt. Vi kan hjälpa varandra, stötta varandra och vi gör det kravlöst. Jag brukar vara både öppen och tolerant men jag har ingen förståelse för onödiga kommentarer. Jag har ingen tolerans och jag skäms. Jag önskar mig lite mer eftertänksamhet och medmänsklighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.