Dags för förnyelse

NyårslöfteDet är dags för förnyelse. Det meddelandet fick jag häromdagen. I detta fall gäller det mitt Friskis&Svettis-kort som går ut om mindre än en månad. Det betyder en tid då jag vanligen funderar över om jag ska fortsätta med F&S eller börja vid annan träningsanläggning. I år är det dock valet av annat slag.

Friskis&Svettis består av många olika lokalföreningar. Jag är medlem i Stockholmsföreningen och tränar alltid inne i stan. Men jag bor i annan kommun där det finns en annan föreningen. Och min fundering gäller om jag ska vara medlem i båda föreningarna. Det skulle ge mig möjlighet att träna lite närmare hemmaplan, vilket skulle passa tex på helger.

Smurf1Prismässigt skiljer det sig 1000 kronor för ett år vilket jag tycker är överkomligt. Båda föreningarna är bra men jag kan inte tänka mig ett avstå Stockholmsföreningen. Det vore kul med fler möjligheter men å andra sidan är min tid begränsad. När ska jag hinna träna på alla dessa anläggningar? Dessutom skulle jag vilja få lite mer tid för motionssimning.

Nåväl, jag har några dagar på mig att fundera. Förnyelse är kul en det kanske räcker med att förnya kortet och nyttja alla dess möjligheter bättre. Det kanske är dags att prova en ny träningsform!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.