Vattenjympa

Min vistelse på Varbergs kurorthotell innehöll en hel del träning. Det ingår i spa-vistelsen och jag passade på att testa några olika pass, både lugnare pass som yoga och Qi Gong, men även mer fartliga pass i gymmet eller poolen.

Poolen är trevlig bra den, oval med uppmärkt havsvatten. Det är salt och det känns bra. Vattenträning erbjöds vid några tillfällen och jag ville förstås vara med. Det var trångt och härligt i poolen och jag uppskattar verkligen att alla kan delta, oavsett våra väldigt olika förutsättningar. Musiken var medryckande och bra viket behövs i en så avkopplande miljö. Vattenjympan var tyvärr bara 30 minuters-pass, så jag hann inte riktigt hitta rätt i övningar och ta ut mig ordentligt. Dock, det kändes bra efteråt och som extra krydda kunde jag varva ner i pool, bastu, bubbelpool eller ute på soldäck. Det ger livskvalitet.

Vattenjympa är ingen favoritaktivitet för mig, men jag är gärna med när tillfälle erbjuds. Jag inser dess fördelar och jag uppskattar verkligen att stretcha ut ordentligt i vattnet. Badkrukan i mig får väl erkänna att det inte är så dumt med ett dopp, lite då och då.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.