Sommarstress

Sommaren är skön men tyvärr inte så stressfri som jag själv tror. Jag jobbar fortfarande och har en fin semester att se fram emot. Det är relativt lugnt på jobbet och efter helgens tillställning har jag inga måsten att fixa med. Ändå är det ett pyssel att få tiden att räcka till. Det är så mycket som jag vill göra samtidigt som jag vill njuta och det är denna omöjliga kombination som skapar en viss sommarstress.

I helgen var jag på bröllop. Det var alldeles fantastiskt och ska få ett alldeles eget inlägg här. Snart. Inför bröllopet var det en hel del fixande; kläder, skor, present, klippning, fixa naglar etc. Bara roliga saker men det känns som att jag missat att slappa i solen, att träna som jag borde och att läsa alla de där böckerna jag längtar efter. Jag har fyra halvfärdiga noveller som jag bär med mig i väskan varje dag. Fyra måsten, som jag borde göra klart.

Min strategi just nu är att göra klart allt denna veckan, innan semestern börjar, för att sedan bara fokusera på att vara ledig. Jag borde därför hem till tvättmaskinen, men samtidigt är det ju så fint och skönt att vara ute. De motstridiga känslorna stressar mig. Men, jag har ju en balkong. Med list, ska nog även denna vecka bli njutningsfull. Jag fixar det.

Annons

6 tankar på “Sommarstress

  1. Man måste passa på och njuta av sommar, sol och ljumma kvällar! Då får dammråttorna ha fritt spelrum, tvätten vänta tills man knappt har något att ta på sig o.s.v. Ut med dig människa, ta vara på sommaren! 🙂

    • Så ointresserad av mat och bak att det inte blir bra. Bristen på omsorg känns i smaken. Jag kämpar med bilderna från helgen, det är inte lätt med ny kamera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.