Semesterdilemma

BadHelena2Semestertider närmar sig och jag har ännu inte bokat vad jag ska göra. Det finns så mycket som jag vill göra, flera olika resor men tiden räcker inte till allt. Jag måste prioriter och välja men jag tror att god planering kan hjälpa mig så att jag får uppleva mycket under kort tid. Att välja är svårt. Särskilt att välja bort.

Jag behöver ge mig tid att varva ner, få känna mig avkopplad, få fylla på med nya intryck och att få göra sådant jag inte riktigt hinner med i vardagen. Det är mycket på bara några veckor. Jag vill vandra och jag vill skriva, vilket jag knappast kan göra samtidigt. Jag skriver bäst på en lugn och harmonisk plats men jag behöver liv och rörelse. Jag ställer krav och inser att jag börjar bli kräsen.

Så här sitter jag; googlar resmål och hotell, analyserar utbud och klimat, pusslar med tider och försöker att inte överskrida semesterbudgeten. Planering är en del av resan, sägs det. Hoppas att det blir mer än bara planering.

2 tankar på “Semesterdilemma

  1. Ta det lite som det kommer, eller vad tror du?Jag har bara en veckas semester, måste planera lite mer detaljerat. Det stressar mig som tusan :S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.