Maja och Livs sommarprat

Sommar i P1 är viktigt för mig. Jag tycker om variationen och jag tycker om att få lyssna till sådant som kanske inte alltid får utrymme i radion. Jag tycker om att få höra sådant jag normalt sett inte tar mig tid att lyssna till. Jag håller inte med om allt som sägs, gillar inte allt, men jag uppskattar ändå att få lyssna till det.

Maja Ivarssons sommarprat berörde mig men samtidigt ställer jag mig många frågor. Jag hade svårt att se hela bilden. Vi fick höra fragment, hopp fram och tillbaka i tiden och jag fick inte tillräckligt med information för att kunna bilda mig en egen uppfattning. Liv Strömqvist program var i vissa avseende motsatsen till Majas. Livs program var klart och tydligt och fyllt med fakta men jag blev knappast berörd. Jag vet vad jag håller med om och var jag har en annan uppfattning.

Det är just denna blandning som jag gillar. Det ger ett mervärde. Det är inte så avgörande hur mycket jag gillar det ena eller det andra programmet, det är blandningen och helhet som ger mig insikter och förståelse. Dock, varken Maja eller Liv hade särskilt bred variation i musiken. Det saknade jag då jag gillar att överraskas i musikvalen.

Mitt lyssnande fortsätter. På kvällar om jag håller mig vaken eller via webben. Det är skönt att man alltid kan få en ny chans om man missar ett program.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.