Järvapromenad

4_koTredjedagen gillt. Orolig och oförutsägbar mage och väderlek har stoppat längre promenader denna helg. Idag trotsade jag väder och gav mig ut på Järvafältet. Där finns massor av vägar, stigar och fri natur och jag valde en av mina favorit-rundor. Två timmar och en kvart blir en skön promenad. Det blev inga fotostopp idag som det brukar, håll till godo med äldre bilder.

10_ihåligt trädDet är ett stort område men det är populärt, vilket innebär att det är mycket människor vilken väg man än tar. Barnfamiljer, strövare, joggar, fotografer, cyklister, pensionärer, naturvänner, hundägare och många andra fanns på vägar, stockar och stenar. Oavsett intresse, så finns det nästan alltid en skön plats att ta en paus på.

7_smultronFör mig är det avkoppling för huvudet men kraftfull träning för kroppen. Idag en rejäl powerwalk och det kändes naturligt att ta ut stegen och pendla rejält med armarna. Underlag är mjukt men inte för mjuk. Det är grus eller skogsstigar så det är stabilt och tryggt.

11_Kalv
Det var ingen som kom ikapp mig idag. Musiken i öronen ger energi. Det varierande landskapet, att det är rogivande men att det alltid finns något nytt att se ger motivation till att fortsätta. Det är en fröjd att traska fram. Här trivs jag.

2 tankar på “Järvapromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.