Sommar med Sommar i P1

Det känns tryggt. En trygghet i det återkommande. Idag inledd Jonas Gardell sommarens pratkavalkad i ”Sommar i P1”. En mycket bra start. Nu vet vi att det är sommar. Vi har många goda pratare att se fram emot.

Jag är ingen trogen lyssnare. Skulle gärna vara det, men så är inte fallet. Mitt sommarliv innehåller en variation av ingredienser men att passa tider ingår inte. Jag lyssnar så mycket jag kan men inser att jag kommer att missa mycket intressant.

Det var med stor glädje jag lyssnade till Jonas Gardells välskrivna program. Det var en fin blandning av kul och intressant prat och mycket bra musik som passade till respektive avsnitt. Det kändes som en fin enhet och välgenomtänkt och det uppskattar jag mycket. Han har verkligen höjt förväntningarna för denna sommar.

2 tankar på “Sommar med Sommar i P1

  1. Ja sommar i p1 hör verkligen till den riktiga sommaren – och ett verkligt stort samtalsämne under juli-augusti. Jag håller mig till pod-versionerna för det finns ingen möjlighet (eller vilja) att passa radiotider.

    • Smart med den nya tekniken, den borde jag använda mer. Och jag gillar diskussionerna kring programmet, det kan bli riktiga goda samtal, med undantag för det om tidningarna skriver (lyssnar de ens?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.