Trevlig torsdag

Fick en mycket bra start på dagen då jag började med en hälsokontroll. Det allra mesta såg mycket bra ut och det enda ohälsoriskområdet är känt sedan tidigare och åtgärder pågår redan. Det känns så bra att veta att värden är bra. Jag mår ju bra och trivs bra med både jobbet och livet och det är skönt att det även ser bra ut invärtes. Mer testsvar kommer nästa vecka och jag känner mig helt lugn i att allt ser bra ut. Den allra bästa nyheten är att jag har blivit längre! Numera är jag 2,5 cm längre än när jag slutade växa 🙂

Även jobbdagen innehöll en glad överraskning då någon eller några tagit ett initiativ till att möblera där vi dricker för- och eftermiddagskaffe. Mycket trevligt och ett väldigt roligt initiativ. Sådant tycker jag om.

Kvällen tillbringades bla hos Friskis & Svettis City där jag tränade Indoor Walkning. Det blev ett väldigt varmt pass och jag hade dessutom gjort misstaget att packa ner varma bomullsplagg. Det var svettigt och mot slutet av passet var min svetthandduk så blöt att den inte gjorde någon nytta. Men passet gjorde nytta och det kändes riktigt bra. Det är en stor skillnad jämfört med i vintras då jag klev upp på Walkern för första gången. Slit ger resultat.

När passet var slut överraskade jag ledaren med en liten present. Hon blev glad och jag blev glad av att se henne glad. Hennes peppande har betytt mycket för mig så hon är verkligen värd mer än min lilla present.

Känner mig ganska trött efter en så här bra torsdag. Det känns fint att få slappna av i fåtöljen. Och eftersom posten innehöll ett paket med noveller, så känns avkoppling än mer lyxig. Livet är skönt.

2 tankar på “Trevlig torsdag

    • Ja, det var jag. Så roligt att höra att hon uppskattade den lilla gesten. Träningen och ledarens peppande betyder mycket för mig och min hälsa. Men det är lätt att glömma att visa uppskattningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.