Små joggande steg

Att hinna till en träningslokal en söndagsmorgon, känns aningen stressande för mig. Att ge sig ut på något som liknar jogging känns mer peppande. Så fick det bli. Efter lite fruktdryck började jag sakta värma upp kroppen för en tur ute i den varma vårluften.

Att kalla det för jogging är aningen överdrivet men jag är mycket snart där. Jag hade planerat för uppvärmning, att varva gång och jogging för att avsluta med lite gående nedvarvning. Jag har tränat en hel del men inte hunnit med jogging som jag tänkt och har därmed inte riktig koll på min nivå. Det gjorde inget idag för det blev enbart en glad överraskning eftersom jag orkar jogga betydligt längre än jag trodde. Min varierande träning har gett effekt och det är jag glad för.

Däremot är jag inte lika bekväm i att ha publik. Söndagsförmiddag medförde många flanörer och på den sjö som jag passerar var det någon form av paddlingstävling. Jag vill hellre ha lite lugn och ro när jag joggar och måste nog överväga att hitta andra stråk. Strandpromenaden är alldeles för populär, sommartid. Det blir för mycket folk för min smak. Det var definitivt inte läge för att göra några utfallsövningar eller ”köttbullen”.

Mycket nöjd är jag nu när jag sitter och planerar inför nästa veckas träning. Ser redan fram emot att få jogga i ett naturreservat till helgen. Det kommer att bli toppen! Måste bara hitta en bättre förvaring för nyckel. Konstig att det inte finns fickor på tjejtights.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.