Träna på olika sätt

Söndag är ingen vilodag. Det är mycket som ska hinnas med och mellan alla måsten försöker jag även får med sådant som jag vill och mår bra av, tex träning. Den här söndagen har träningen varit tvådelad.

skorDet ena är att jag har börjat gå in mina nya joggingskor. Jag börjar mjuk genom att gå inomhus med dem, för att känna att de känns bra. Så idag har jag gått. Egentligen skulle jag sitta still vid en dator men jag har tagit alla chanser till en lite promenad. Upp och gå för att: hämta kaffe, se vad som låter utanför fönster, hämta ett glas vatten, hämta papper, tända lampan och hämta något som jag sedan inte kom ihåg vad det var och fick därmed bara går runt lite grann. Det finns så många anledningar att inte sitta still. Det är också en form av nötande som bränner kalorier.

Det andra, den svettiga träningen fick jag på ett pass Indoor Walking hos Friskisk&Svettis. Söndagseftermiddag med solsken ute innebar att det verkligen var lugnt. Det var got om plats i gymmet. Indoor Walking-lokalen har 24 walking-maskiner och idag var vi bara sex kvinnor som kämpade. Och vi fick kämpa utan ledare till musik som inte riktigt passade, men vi peppade varandra. Det gick alldeles utmärkt bra.

Även om söndagen inte innebär vila, så är det en dag som får mig att må gott. Det är jag tacksam för.

6 tankar på “Träna på olika sätt

    • Trots att Friskis & Svettis är en stor förening, är det ibland ont om ledare. IW ledare är det ont om och svårt att få vikarier. Oklart vad som hänt just denna gång men det är har hänt några gånger nu; ibland misstag, ibland sjukdom. Hoppas att det löser sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.