Tråkjympa

Tog mig en skön promenad för att besöka Friskis & Svettis på Kungsholmen för att delta i ett jympapass. Jag ville få träna för hela kroppen, besöka en anläggning som jag sällan är vid och få träna till en ny ledare. Variation som förnöjer min vardag. Så var det tänkt.

Jag fick ett fint bemötande när jag kom och fick både senaste numret av Friskispressen och en banan. Sedan vidtog ett intensivt letande efter ett ledigt skåp. Ombyggnation pågår och det märktes tyvärr. Det var tråkigt och stökigt och det blev väldigt mycket trampande innan jag hittade ett ledigt skåp.

IW4Jympapasset var det tristaste pass jag någonsin besökt. Musiken var lite speciell och passet saknade pulshöjande övningar. Däremot var det mycket ryckande i armar och ben, inte alls smidigt och funktionellt. Det var riktigt trist. Och jag borde ha anat eftersom jag såg att passbeläggningen var låg. Det här passet kommer jag inte att besöka igen. Det behöver jag ju inte heller då jag har massor av andra pass att välja på.

Nu ger ju även tråkiga pass en träningseffekt. Och jag har ju en bra tidning av att koppla av med ikväll. Slutet gott, som vanligt.

2 tankar på “Tråkjympa

  1. Nej, vad tråkigt! 😦 När man väl anstränger sig att pröva något nytt vill man ju ha en bra upplevelse!
    Hoppas nästa pass/anläggning du testar blir bättre 🙂

    • Jodå, jag har redan haft roligare träningspass. Det visar vilket fantastiskt utbud av träning som finns och att det är värt att våga testa för att hitta vad som passar var och en. Allt kan inte passa alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.