Äggröreindex

Äggröra kan vara riktigt gott. Det är visserligen inte alla som kan göra en god äggröra, men när det lyckats då är det den bästa frukosten. Hotellfrukost kan vara riktigt gott, många gånger avgörande för helhetsintrycket av hotellvistelsen. Dessa två sanningar är bakgrunden till att jag för några år sedan uppfann ”Äggröreindex” där jag klassificerar hotellen jag bott på efter deras äggröra.

Länge överensstämde helhetsintrycket av hotellet och deras äggröra överraskande bra. Den femgradiga bedömningsskala som jag tillämpade fungerade väl. Särskilt väl fungerar mitt index i Finland.

Nu har något hänt. Flera riktigt bra hotell har haft usla äggröror. På några hotell har äggröran varierat kraftigt från morgon till morgon medan kvaliteten på hotellet i övrigt varit mer bestående. Mitt äggröreindex är inte längre tillförlitligt. Jag behöver således utveckla ett nytt system för att minnas hotellen och dess status. Jag behöver något lika enkelt men mer genialt.

3 tankar på “Äggröreindex

  1. Haha… så brukar jag också tänka ibland när jag bor på hotell… Äggröran brukar ju vara en punkt som skiljer de bättre från de lite sämre ställena just för att en riktig äggröra kräver sitt hantverk, attans att även de bättre ställena ska börja slarva med det för äggröra är ju ett måste på hotellfrukosten :):

  2. Pingback: Äggröreindex | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.